DIGITÁLIS NYOMDA KŐSZEG

Roll-up készítés

Image




A roll-up a céges rendezvények, konferenciák tipikus display eszköze: nem csak látványos, de olcsó és hatékony is. Elég egyszer megcsináltatni, és tetszés szerint felhasználhatjuk rendezvényeinken. Ha pedig aktualitását vesztette, elég csak a benne levő reklámhordozó felületet lecserélni. Nem érdemes tehát a rollupot kihagyni az offline marketing eszköztárunkból. A roll-upon általában feltüntetjük a céges logót, és valamilyen üzenetet is elhelyezünk rajta. Illetve képet, vagy szükség esetén grafikát is tervezünk számodra. Ha már van konkrét elképzelésed, terved, hogy mi legyen a roll-upon, a kivitelezést szívesen vállaljuk.

MIÉRT CSINÁLTASS ROLL-UPOT?

A roll-up előnyei

figyelemfelkeltő
A roll-up képi világa általában a céges arculatot tükrözi, és szlogent, logót, esetleg valamilyen ajánlatot tartalmaz. Elkészítésénél az igényesség, átláthatóság kiemelt szempont, hiszen a cél az, hogy megragadja az emberek figyelmét, felkeltse az érdeklődést.
könnyen használható
A roll-up azért is közkedvelt display eszköz, mert könnyen használható: kicsi a súlya, egyszerűen szállítható (táskával együtt adjuk) és az összeszerelése is körülbelül 3 percet vesz igénybe. Így amikor kipakolunk a rendezvényre, nem jelent külön stresszt a roll-up összerakása.
gazdaságos
A roll-up masszív szerkezetét elég egyszer megvásárolni, s a benne levő reklámhordozó felületet cserélni, amikor aktualitását vesztette. A roll-up egyébként időtálló anyagból készül, beltéri rendezvényeken évekig használható marad, nem veszít tartósságából.
A ROLL-UP TERVEZÉSÉNEK MENETE

Hogyan készítjük el roll-upodat?

MEGTERVEZZÜK
A tervezés során az első fázis a konzultáció: egyeztetjük elképzeléseidet, illetve ha rendelkezésre állnak, akkor elkérünk néhány grafikai anyagot, mint például a céged logója. Kiválasztjuk a megfelelő méretű és anyagú hordozót is.
ELKÉSZÍTJÜK
Ha jóváhagytad a látványtervet, elkészítjük roll-upodat. A gyártási idő általában 7-8 munkanap, ez a speciális igényeknek megfelelően változhat. Az elkészült reklámfelületet beleillesztjük a szerkezetbe, használatra készen adjuk át a roll-upot.
ELKÜLDJÜK
Üzletünkben személyesen is átveheted az elkészült roll-upokat, illetve kérésedre futárszolgálattal elküldjük az ország bármely pontjára. Utóbbi esetekben ajánlatunk tartalmazza a szállítási költséget is.
MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!