DIGITÁLIS NYOMTATÁS KŐSZEG

Étlap és itallap
készítés

Image

Az étlap és itallap fontosságát nem kell hangsúlyoznunk, ha valamilyen vendéglátóhelyet üzemeltetsz. A betérő vendégek nem csak azt döntik el az étlap segítségével, hogy mit válasszanak, de az étlap kinézete, felépítése is hozzájárulhat ahhoz a hangulathoz, stílushoz, amit szeretnénk tükrözni üzlethelységünkben. Más étlap illik egy hamburgereshez, mint egy elegáns étteremhez. Segítünk benne, hogy étlapod, itallapod a lehető legtökéletesebben passzoljon az üzletedhez, legyen szó kávézóról, étteremről vagy bármilyen beülős helyről. Nem csak az étlap vagy itallap megtervezésében és nyomtatásában tudunk segíteni, de az egyéb nyomtatványokban is, például menü- vagy tányéralátét .

átlátható
Ha szeretnéd vendégeit dolgát megkönnyíteni, egy átlátható, könnyen olvasható betűtípussal szedett étlapot készítünk majd számodra. Mivel valószínűleg minél több információt (pl. összetevőket, allergéneket) szeretnél közölni a vendégekkel, esetleg több nyelven is, ezért fontos, hogy a vendégek ne tévedjenek el a sok szöveg között.
tartós
Egy-egy forgalmasabb helyen az étlapot akár naponta több tízen, százan is kézbe veszik, ezért mindenképpen tartós anyagot (kartont, fóliabevonatot, borítót) fogunk ajánlani. Egyúttal szem előtt tartjuk az esztétikai szempontokat is, hiszen az étlapnak egyszerre kell tartósnak és szemrevalónak lennie.
tükrözi vendéglátóhelységed stílusát
A tartósságon túl az is fontos számunkra, hogy étlapod, itallapod tükrözze a vendéglátóhelységed hangulatát, stílusát. Hiszen nem csak a színek, a bútorok számítanak, de az étlap szerves része az enteriőrnek, ráadásul a vendégek szinte minden alkalommal kézbe veszik és megnézik, valahányszor betérnek hozzád.

Saját fotóssal dolgozunk, így fényképes étlapot is készítünk. Az elkészült fényképeket utómunkázzuk, a kész látványtervben megrendelőnk viszontláthatja a képeket is.

MEGMUTATJUK A LÉPÉSEKET

Így rendelhetsz tőlünk étlapot

Megtervezzük
Ha van már konkrét elképzelésed, akkor szívesen vesszük, ha megosztod velünk vagy elküldöd a rendelkezésre álló grafikai anyagokat. Ha pedig még nem igazán körvonalazódott, mit is szeretnél, segítünk a tervezésben, anyagválasztásban is. Sokéves tapasztalatunk és szakértelmünk rendelkezésedre áll.
Kinyomtatjuk
A digitális nyomtatás lehetőségeinek köszönhetően kis mennyiségben is vállalunk étlap és itallap nyomtatást. Mintadarabot pedig minden alkalommal készítünk, még a tömeges nyomtatás megkezdése előtt, hogy az esetleges hibákat kiszűrjük, a szükséges változtatásokat elvégezzük.
Elküldjük
Üzletünkben személyesen is átveheted az elkészült anyagokat, illetve kérésedre feladjuk postán vagy futárszolgálattal is, így gyakorlatilag az ország bármely pontjáról tudjuk teljesíteni a rendelésedet. Ajánlatunk ez esetben tartalmazza a futárköltségeket is.

Segítünk az arculat és a logó tervezésében is, ha szeretnéd!

MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!