DIGITÁLIS NYOMTATÁS KŐSZEG

AUTÓ MATRICA
KÉSZÍTÉS

Image

Az autómatrica, hasonlóan a kirakatmatricához, az offline reklám egyik leggyakoribb és leghatékonyabb eszköze. Ráadásul igen költséghatékony: elég csak egyszer felragasztani járművünkre, és onnantól mindenki látni fogja, aki mellett elhaladunk (és az is, aki az álló autó mellett sétál el az utcán). Sok minden szól tehát az autómatrica mellett – ha Te is szeretnél a céges autóidra matricát, segítünk a tervezésben és a kivitelezésben is.

AMIT MI NYÚJTUNK

Milyen autómatricát készítünk neked?

figyelemfelkeltő
Az autómatrica ideális esetben viszonylag messziről, a környező járművekből, illetve a járdán közlekedők számára is feltűnő, könnyen észrevehető. Segítünk úgy megtervezni autómatricádat, hogy látványos legyen és vonzza a tekinteteket. Így lesz az autódból marketing eszköz.
tükrözi céged, üzleted arculatát
Ahogy a kirakatmatrica, az autómatrica is a cégedhez tartozó arculat szerves része, ezért mindenképpen ajánljuk, hogy az üzleted színvilágát, hangulatát tükrözze, esetleg a logó is kerüljön rá az autómatricára. Így gyakorlatilag mozgó névjegykártyaként is funkcionálhat céges járműved.
könnyen olvasható
Mivel az autó viszonylag kicsi felületet képez, ezért nem érdemes, illetve nem is lehet túl sok szöveget elhelyezni rajta. Csak a legfontosabb információkat (mint például szolgáltatás típusa, cégnév, telefonszám) érdemes szerepeltetni az autóra ragasztott matricán.
időtálló
Az autót értelemszerűen sokszor éri eső, napsugárzás, menet közbeni mikrosérülések. Illetve az is előfordulhat gyenge minőségű matrica esetén, hogy felkunkorodik a szélénél, ami nem nyújt túl szép látványt. Olyan alapanyagokkal dolgozunk, amivel mindez elkerülhető.

Javasoljuk, hogy a fóliázni kívánt autó karosszériáját előtte tisztítsd meg, különben nem fog rendesen tapadni a fólia. A matricázott felületet pedig óvatosan, kézi mosással ajánlott tisztítani, az erős vegyszerek használatát kerüld.

SZEMEZGESS

Munkáinkból

MEGMUTATJUK A LÉPÉSEKET

Hogyan lesz autómatricád?

Megtervezzük
Ha van már konkrét elképzelésed, hogy milyen legyen az autómatricád, esetleg rendelkezésre áll céges logó vagy betűtípus, akkor szívesen vesszük, ha elküldöd nekünk a rendelkezésre álló grafikai anyagokat. Ha pedig még nem igazán körvonalazódott, mit is szeretnél, segítünk a tervezésben, anyagválasztásban is. Sokéves tapasztalatunk és szakértelmünk rendelkezésedre áll.
Kinyomtatjuk és méretre vágjuk
Az előzetes konzultációk során a megfelelő anyag kiválasztásában, a nyomtatás után pedig méretre vágjuk az autómatricát. A felhelyezést ügyfeleink önállóan is megoldhatják, de ha inkább biztosra mennél, és ebben is a segítségünket vennéd igénybe, ajánlatunk részét képezheti a felhelyezés.
MEGTETSZETT?

Kérj ajánlatot tőlünk!