TEDD KÜLÖNLEGESSÉ AJÁNDÉKODAT!

Ajándéktárgy feliratozás

A logózott vagy feliratozott ajándéktárgyak költséghatékony és soha el nem avuló marketingeszközök. Az ügyfelek és a partnerek mindig örülni fognak az apró ajándékoknak, de a cégünk imázsát is erősítik az arculatunkhoz passzoló, logóval ellátott irodai eszközök. Az ügyfelek bizalmát erősíthetjük ezekkel a kicsinek tűnő, de valójában jelentős dolgokkal.

Partnerünk kínálatából számtalan lehetőség közül válogathatsz: tollak, noteszek, maszk, kulcstartó, pendrive, és még folytathatnánk a sort.

AMIT MI NYÚJTUNK

Ha nálunk feliratoztatod céges ajándéktárgyadat

komplex szolgáltatást kínálunk
Neked csak annyi a dolgod, hogy megálmodd, mit szeretnél feliratoztatni az ajándéktárgyra. Segítünk a megfelelő ajándék kiválasztásában, partnerünktől (reklamajandek.hu) megrendeljük a kiválasztott ajándékot és feliratozzuk igényed szerint.
mennyiségtől függetlenül rendelkezésedre állunk
Hozzánk akkor is fordulhatsz, ha csak néhány, vagy ellenkezőleg, kimondottan sok ajándékot szeretnél feliratoztatni. Többféle technológia is rendelkezésre áll, attól függően, milyen felületet szeretnénk emblémázni.
segítünk a tervezésben és a kivitelezésben
Akkor sem hagyunk magadra, ha esetleg nincsen kialakult elképzelésed, milyen ajándékot adj. Nagy választék áll rendelkezésedre nálunk, évtizedes tapasztalatunk pedig lehetővé teszi, hogy tanáccsal is szolgáljunk a tervezési folyamat során.
MEGMUTATJUK A LÉPÉSEKET

Hogyan lesz feliratozott ajándéktárgyad?

KIVÁLASZTJUK, MEGTERVEZZÜK
Az ajándéktárgy kiválasztásában is szívesen segítünk. A tervezési folyamat során el fogjuk kérni a logód vektoros változatát, vagy ha más feliratot szeretnél rá, megtervezzük neked.
LÁTVÁNYTERVET KÉSZÍTÜNK
Az előzetes konzultációkat követi a tervezés és a látványterv elkészítése, melyet digitális formátumban, emailben készítünk el neked. Ha jóváhagytad, ezután végezzük el a feliratozást.
KÉRÉSEDRE ELKÜLDJÜK SZÁMODRA
Személyesen is átveheted az elkészült névjegykártyákat, vagy kérésedre feladjuk postán, illetve futárszolgálattal is elküldhetjük az ország bármely részére.
MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!