TEDD KÜLÖNLEGESSÉ A PILLANATOT!

Keresztszülő felkérő

Ha valakit felkérünk, hogy legyen gyermekünk keresztszülője, azzal megtiszteljük őt, és életre szóló, nemes kötelességgel bízzuk meg. Egy egyedi, igényes keresztszülő felkérővel szebbé tehetjük a felkérés meghitt pillanatait. Később pedig kedves emlékként is funkcionálhat az eltett felkérő.

Kreatív keresztszülő felkérő -
emlék a keresztszülővé
válásról

Image

időtálló: a felkérőket tartós papírból készítjük, ami akár évekkel később elővéve is megőrzi minőségét, és emlékeztetheti őket a nagy napra, amikor keresztszülővé váltak.
egyedi, akár névre szóló: minden felkérőt a szülők egyéni kívánságai szerint készítünk, ezért biztosak lehettek benne, hogy igazán különleges módon kéritek fel a leendő keresztszülőket.

MEGMUTATJUK A LÉPÉSEKET

Hogyan készítjük el a keresztszülő felkérőt?

Megtervezzük
A tervezési folyamat során először egyeztetünk a szülők egyéni elképzeléseiről. Ennek alapján választjuk ki a megfelelő papírt, betűtípust, grafikát és a színeket.
Kinyomtatjuk
Számunkra fontos, hogy elégedettek legyetek, ezért először digitális látványtervet készítünk a felkérőről. Ha ezt jóváhagyjátok, akkor bocsátjuk nyomtatásra.
Elküldjük
Személyesen is átvehetitek üzletünkben a kész termékeket, illetve kérésetekre feladjuk postán, vagy futárszolgálattal elküldjük az ország bármely pontjára.
MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!