DIGITÁLIS NYOMDA KŐSZEG

Molinó
készítés

Image

A molinó vagy ponyva nem csak rendezvényeken, de az üzlethelység vagy a sátor felett kifeszítve is remekül funkcionál, mintegy tudatja a nézelődőkkel, hogy milyen termékről vagy akcióról van szó. Szándékunktól függően jeleníthetünk meg rajta információt, telefonszámot, cégnevet - természetesen a cég arculatának megfelelő színekkel és stílusban. A molinó tartós és költséghatékony marketing eszköz, időről időre elővehetjük, amikor szükség van rá.

MIÉRT CSINÁLTASS MOLINÓT?

A molinó funkciói

figyelemfelkeltő
A molinó fő funkciója, hogy felkeltse az érdeklődést, és valamilyen cselekvésre (pl. telefonálásra vagy az üzletbe betérésre) ösztönözze az arra haladókat. Ezért a kialakításnál ügyelünk arra, hogy a molinón elhelyezett szöveges anyag könnyen olvasható és feltűnő legyen, ugyanakkor esztétikai szempontoknak is megfeleljen.
könnyen kezelhető
Molinódat úgy készítjük el, hogy könnyű legyen szállítani és kifeszíteni. Ringlikkel ellátva, szegélyezve adjuk át, így egyszerűen kiteheted szinte bármilyen felületre. Az anyagválasztásnál a súlyon kívül az összetekerhetőség is szempont, így amikor épp nincs használatban a molinó, kényelmesen tárolható kis helyen is.
időtálló
Különösen a kültéri molinóknál kiemelt szempont, hogy az esővel és a napsugárzással szemben ellenálló legyen, ne kopjon meg vagy szakadjon el, illetve az erős szelet is kibírja. Ezért mind az alapanyagot, mind a festéket illetően időtálló fajtát választunk. Így akár éveken át is használhatod ugyanazt a molinót.

Tudunk segíteni abban az esetben is, ha cégtáblát, megállítótáblát vagy roll-upot szeretnél a céged számára készíttetni.

A MOLINÓ TERVEZÉSÉNEK MENETE

Hogyan készítjük el molinódat?

MEGTERVEZZÜK
A tervezés során az első fázis a konzultáció: egyeztetjük elképzeléseidet, illetve ha rendelkezésre állnak, akkor elkérünk néhány grafikai anyagot, mint például a céged logója. Kiválasztjuk a megfelelő méretű és anyagú ponyvát, illetve a festéket.
ELKÉSZÍTJÜK
Ha jóváhagytad a látványtervet, elkészítjük molinódat. A gyártási idő általában 7-8 munkanap, ez a speciális igényeknek megfelelően változhat. Ringlizve, beszegve adjuk át, Neked csak annyi a dolgod, hogy felszereld.
ELKÜLDJÜK
Üzletünkben személyesen is átveheted az elkészült molinót, illetve kérésedre futárszolgálattal elküldjük az ország bármely pontjára. Utóbbi esetekben ajánlatunk tartalmazza a szállítási költséget is.
MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!