Falmatrica készítés

Image

Egy jól sikerült falmatricával otthonunkat, irodánkat vagy üzletünket remekül fel tudjuk dobni - cégek számára arculati elemként is szolgálhat. A megfelelően megválasztott színek és formák barátságos, vidám hangulatot varázsolnak a helyiségbe. A falmatrica mellett szól, hogy könnyen felhelyezhető és nem túl drága dekorációs elem - ha szeretnénk, hosszútávon is szobánk dísze lehet. Ajándékba is adhatjuk baba- vagy gyerekszobába.

AMIT MI NYÚJTUNK

Milyen falmatricát készítünk neked?

személyre szabott
Választhatsz előre tervezett falmatricák közül, de az általad megálmodott mintát is legyártjuk számodra. Engedd szabadon kreativitásodat, és megvalósítjuk elképzeléseidet mind a színt, mind a formát illetően.
nem igényel kézügyességet
A falmatrica a falfestés alternatívája, de sokkal könnyebb a felvitele, miközben ugyanolyan hatást kelt, mintha festék lenne a falon. Különösebb kézügyesség nélkül is szépen felhelyezhető a kívánt falfelületre.
könnyen kezelhető
Ahogy a felhelyezése, úgy a tisztán tartása is egyszerű. Illetve ha úgy döntenénk, hogy már nincs szükség a falmatricára, gyorsan és könnyen eltávolítható, anélkül, hogy nyomot hagyna.

A falmatrica felragasztása nagyon egyszerű, esetleg nagyobb darab felhelyezésénél kérd családtag vagy ismerős segítségét. Amire feltétlenül ügyelj: a falmatrica csakis tiszta, száraz, pormentes felületre kerülhet, különben nem fog megtapadni.

MEGMUTATJUK A LÉPÉSEKET

Hogyan készül el a falmatricád?

Megtervezzük
Általában konkrét elképzelésekkel jönnek hozzánk ügyfeleink, hogy milyen falmatricát szeretnének. Ha azonban mégis felmerülne valamilyen kérdés, szaktudásunkkal és ötleteinkkel szívesen hozzájárulunk a legjobb végeredmény érdekében.
Elkészítjük
Miután elkészült a látványterv, elkészítjük a falmatricát. Rendkívül vékony, öntapadó fóliát alkalmazunk, ezáltal esztétikus, festett hatást kelt a falmatrica. Felhelyezése egyszerű, minimális kézügyességet igényel.
Elküldjük
Az elkészült anyagokért bejöhetsz üzletünkbe, vagy ha szeretnéd, postával/futárszolgálattal az ország bármely pontjára elküldjük. Ajánlatunk a szállítási költséget is tartalmazza ez esetben.

Ha autódat szeretnéd matricázni, vagy inkább 3D betűket készíttetnél, szívesen segítünk abban is!

MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!