Habosított PVC lemez
készítés

Image

A habosított PVC, más néven ongrofoam lemez sokoldalúan felhasználható, például a reklámtárgyaknál, cégtábláknál, vagy akár dekorációként. Igencsak ellenálló a környezeti hatásokkal szemben, ezért kültéri használatra is alkalmas. Szerkezete könnyű, és ha igazán jó minőségű alapanyagból készült nem törik. Tetszés szerinti méretre vághatjuk. Igény szerint UV-sugárzást álló festéket alkalmazunk, ez különösen kültéri alkalmazásnál célszerű, a napsugárzás okozta kifakulás megelőzésére.

sokoldalúan felhasználható
A PVC lemez ellenálló anyagának köszönhetően igen sokféleképpen felhasználható. Cégek esetében reklám- vagy cégtábla a leggyakoribb felhasználási mód, akár kültéren is. De ajándékba is adhatjuk, vagy a saját otthonunkat dekorálhatjuk vele.
rendkívül tartós
A habosított PVC anyagának köszönhetően tartós, és jól bírja az esőt, illetve az UV-sugárzást, így kültéri használatra is alkalmas. Nem kopik, és laminálni sem kell. 2-3 mm vastagságú lemezeket szoktunk készíteni ügyfeleink számára. Igény szerint UV-fényt álló festéket alkalmazunk, egyébként egyszerű fóliát kasírozunk a táblára.
könnyen kezelhető
A tartósságon és a sokoldalúságon kívül a PVC lemez mellett szól könnyen használhatósága is. Szerkezetéből adódóan igen könnyű, felszerelhető szinte bárhova, akár kirakatba vagy az üzlet homlokzatára is kitehető, illetve különböző formákat vághatunk ki belőle.
SZEMEZGESS

Munkáinkból

MEGMUTATJUK A LÉPÉSEKET

Hogyan készül el a habosított PVC lemezed?

Megtervezzük
Általában konkrét elképzelésekkel jönnek hozzánk ügyfeleink, hogy milyen mintát szeretnének a PVC lemezen viszontlátni.. Ha azonban mégis felmerülne valamilyen kérdés, szaktudásunkkal és ötleteinkkel szívesen hozzájárulunk a legjobb végeredmény érdekében.
Elkészítjük
Miután elkészült a látványterv, elkezdjük a lemez legyártását. Egyedi formájú táblákat is el tudunk készíteni a digitális marógéppel, illetve UV nyomtatónk is rendelkezésre áll. Érdemes a minta tervezésénél néhány mm-es kifutóval számolni, hogy precíz legyen a vágás.
Elküldjük
Az elkészült anyagokért bejöhetsz üzletünkbe, vagy ha szeretnéd, postával/futárszolgálattal az ország bármely pontjára elküldjük. Ajánlatunk a szállítási költséget is tartalmazza ez esetben.

Egyéb dekorációs kellékek, mint vászonkép vagy plakátok elkészítésében is tudunk segíteni.

MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!