DIGITÁLIS NYOMDA KŐSZEG

Öntapadós címke
készítés

Image

Az öntapadós címkéknek, vagy más néven a termékcímkéknek többféle kritériumnak is meg kell felelniük. Rendszerint nagy mennyiségben szükség van rájuk a gyártás során, és például az élelmiszeriparban vagy a boroscímkék esetén vízállónak is kell lenniük, illetve bírniuk kell az egyéb környezeti hatásokat (szélsőséges hőmérséklet, szállítás körülményei stb.). Valamint a vásárló számára érdekes információkat is tartalmaznia kell, és a marketinges szemlélet sem elfelejtendő a grafika tervezésénél.

KÉSZÍTTESD EL VELÜNK ÖNTAPADÓS CÍMKÉIDET!

Amit mi nyújtunk

gyorsan elkészül
Hozzánk akkor is fordulhatsz, ha SOS szükséged van öntapadós címkékre, vagy ha kisebb mennyiségben rendelnél, és más - nagyobb- nyomda nem vállalja el. Címkéink helyben készülnek, és a kreatív megoldások megvalósításában is segítünk.
informatív
A címke egyszerre marketingeszköz és a vásárlót is tájékoztatja. A figyelemfelkető, esztétikus öntapadós címke magára vonzza a vevő tekintetét, a rajta levő információk pedig segítenek eldönteni, hogy megvegye-e a terméket.
precíz kivitelezés
Mivel általában tömeggyártásról van szó, amikor öntapadós címkére szükség van, a gyorsaság mellett az is fontos, hogy az előre kiszabott méreteknek pontosan megfeleljen a végeredmény, hiszen ezáltal illeszkedik megfelelően a felületre a címke.
SZEMEZGESS

Munkáinkból

A TERVEZÉS MENETE

Hogyan gyártjuk le öntapadós címkéidet?

MEGTERVEZZÜK
A tervezés során az első fázis a konzultáció: egyeztetjük elképzeléseidet, illetve ha rendelkezésre állnak, akkor elkérünk néhány grafikai anyagot tőled, mint céged logója vagy a színpaletta.
ELKÉSZÍTJÜK
Ha a látványterv jóváhagyásra került, akkor kezdjük el tömegesen nyomtatni és vágni az öntapadós címkéket. Előtte azonban fontos, hogy ellenőrizzük, valóban megfelel-e az elképzelteknek a terv.
Elküldjük
Üzletünkbe személyesen is bejöhetsz az elkészült anyagokért, vagy ha szeretnéd, postával/futárral elküldjük az ország bármely pontjára. Ez esetben ajánlatunk tartalmazza a szállítás költségeit is.
MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!