DIGITÁLIS NYOMDA KŐSZEG

Kirakat dekoráció
készítés

Image

A kirakat dekoráció sokszor döntő szerepet játszhat abban, hogy egy ügyfél betér-e az üzletünkbe. Hiszen nem csak információt közölhetünk általa, de ha igényesen, figyelemfelkeltően alakítjuk ki, akkor az is bejöhet hozzánk, aki egyébként nem tervezett nálunk vásárolni. Így válik a kirakatmatrica az egyik leghasznosabb offline marketingeszközzé. Ráadásul mindössze egyszeri befektetéssel akár több évre is megoldást nyújthat, hiszen egy-egy darab akár évekig is a kirakat dísze lehet (ugyanakkor átmenetileg, promóciós célokra is alkalmazhatjuk). Sokéves tapasztalatunkkal szívesen segítünk a tervezésben és a kivitelezésben egyaránt.

TERVEZZ VELÜNK!

Ilyen lesz a kirakatmatricád

figyelemfelkeltő
A kirakatdekoráció fő funkciója, hogy felkeltse a járókelők figyelmét, vagy akár az üzlet mellett autóval elhaladva, messzebbről is felismerhető, könnyen elolvasható legyen. Feltüntethetjük rajta, ha valamilyen akciónk van, vagy az üzletben kapható szolgáltatásokat, termékeket reklámozhatjuk vele. Az érdeklődés felkeltése mellett természetesen az is szempont, hogy a kirakatmatrica ízléses legyen, az esztétikai szempontoknak megfeleljen.
tükrözi üzleted arculatát
Valószínűleg üzletednek van már kialakult színvilága, stílusa. Segítünk benne, hogy a kirakatmatrica hűen tükrözze ezt az arculatot, és kiegészítse azt. Hiszen a kirakatdekoráció is szerves része az offline marketing stratégiának, és az összképet növeli, ha a vendég már az üzletbe belépés előtt sejti, milyen hangulatú helyre érkezik.
lényegretörő
A kirakatdekoráció legtöbb esetben az átlagosnál nagyobb felületet jelent, de nem javasolt túl sok információt elhelyezni rajta. Az érdeklődők ugyanis elveszhetnek a megannyi tudnivaló vagy grafika között. Ráadásul a sok szöveg nem mutat jól, zsúfolt hatást kelthet. A cél az, hogy inkább kevesebb üzenetet adjunk át, de azt hatékonyan. Így az emberek jártukban-keltükben, vagy akár az autóból kinézve is észrevehetik a kirakatunkat.
időtálló
A kirakatdekorációval szemben az is elvárás, hogy jól bírja az időjárás viszontagságait, az esőt, illetve a napsugárzást. Ezért mindenképp olyan anyagot fogunk javasolni, ami nem csak az esztétikai, de a minőségi feltételeknek is megfeleljen, és sokáig – akár egy-két évig – ellássa funkcióját.

A kirakatmatricának többféle típusát különböztethetjük meg, mint az öntapadós fólia, fényes vagy matt papír, illetve a one way vision fólia. Ez utóbbi tulajdonképpen egy lyukacsos fóliára nyomtatott grafika, ami lehetővé teszi, hogy nappali fénynél az üzletben bent lévők kilássanak, de az utcáról ne lehessen belátni.

SZEMEZGESS

Munkáinkból

MEGMUTATJUK A LÉPÉSEKET

Hogyan rendelhetsz nálunk kirakatmatricát?

Megtervezzük
Ha van már konkrét elképzelésed, hogy milyen legyen a kirakatmatricád, esetleg rendelkezésre áll céges logó vagy betűtípus, akkor szívesen vesszük, ha elküldöd a rendelkezésre álló grafikai anyagokat. Ha pedig még nem igazán körvonalazódott, mit is szeretnél, segítünk a tervezésben, anyagválasztásban is. Szükség esetén kiszállunk a helyszínre, felmérjük az adottságokat , és ennek alapján teszünk javaslatot.
Kinyomtatjuk és méretre vágjuk
Az előzetes egyeztetéseket követően segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában, a nyomtatás után pedig méretre vágjuk a kirakatmatricát. A felhelyezést ügyfeleink önállóan is megoldhatják, de ha inkább biztosra mennél, és ebben is a segítségünket vennéd igénybe, ajánlatunk részét képezheti a felhelyezés.
MEGTETSZETT?

Kérj ajánlatot tőlünk!