DIGITÁLIS NYOMDA KŐSZEG

Céges arculat
tervezése

ImageA céges arculat az online és offline marketing stratégia egyik kulcsfontosságú tényezője. A következetesen kialakított arculat megalapozza a leendő ügyfeleknek a céggel kapcsolatos első benyomását, ami a személyes találkozásnál is annyit számít. Nem csak a weboldal, de a névjegykártyák, reklámanyagok, az ügyfélnek kiküldött ajánlatok, vagy egy egyszerű céges levél is egészen más hatást kelt, ha egy jól megtervezett arculat részét képezik és hordozzák magukon a jellegzetes stílusjegyeket.

TERVEZD VELÜNK CÉGED ARCULATÁT!

A céges arculat funkciói

bizalomkeltés
Ahogy a személyes találkozásoknál az ápolt külső, úgy az üzleti életben az igényes, modern megjelenés – legyen szó weboldalról, névjegykártyáról vagy egy üzleti dokumentumról – is megalapozhatja a bizalmat a szolgáltató és az ügyfél között.
egységesség
Egy cég számára számtalan lehetőség van, ahol megjelenhet vagy reklámozhatja magát. Az arculat tervezésével lehetővé válik, hogy minden platformon egységesen – ugyanazzal a szín- és stílusvilággal – jelenj meg cégeddel. Az ügyfelek felé ez a fajta következetesség megbízhatóságot sugároz.
egyediség
Egy szakértő csapat által gondosan kialakított arculat garantálja az egyediséget, a konkurenciától való különbözőséget. Egyszerű és letisztult arculatot fogunk neked kialakítani, amit a leendő ügyfelek is könnyen megjegyeznek.
márkaépítés
A profin kialakított arculat a márkaépítés alapköve. A céged által kialakított filozófiát, üzenetet ugyanis valamilyen „csomagolásban” át kell adnod a közönségnek. Ha eldöntötted, hogy szeretnél nagyobb hangsúlyt fektetni a márkaépítésre, az arculattal érdemes kezdeni.
MIT KAPSZ, HA NÁLUNK TERVEZTETED CÉGES ARCULATODAT?

Arculattervezési csomagunk

LOGÓTERVEZÉS
A logó jelenti az arculatod alapját. Ha van már logód, akkor abból kiindulva fogjuk megtervezni a többi elemet hozzá. Ha viszont nincs még, akkor ennek megtervezésével kezdünk. Ahogy az arculatnál, a logó esetén is fontos az egyszerűség és a megjegyezhetőség.
NÉVJEGYKÁRTYA TERVEZÉS
A névjegykártya az üzleti kapcsolatépítésben olykor életbevágóan fontos lehet, nem véletlen, hogy a céges arculathoz szervesen illeszkedik. Az igényes és egyszerre egyedi névjegykártya szintén építi a bizalmat az ügyfelek szemében.
ARCULATI KÉZIKÖNYV
Az arculati elemeket számtalan helyen alkalmazhatjuk még: szórólapokon, cégtáblán, megállítótáblákon, hirdetésekben, weboldalakon. Ezért összeállítunk neked egy olyan kézikönyvet, amely tartalmazza az arculat alapvető elemeit: színpaletta, betűtípus, logó, ikonok. Ezeket digitális formátumban adjuk át, hogy később is felhasználhasd szinte bármilyen platformon.
MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!