DIGITÁLIS NYOMTATÁS KŐSZEG

Naptár készítés

Image

A naptár mindannyiunk életében fontos szerepet játszik, hiszen általa tudjuk megszervezni napjainkat, legyen szó magánéletről vagy munkahelyi elfoglaltságokról. Ugyanakkor dekorációs funkciót is betölthet: a nappali vagy az iroda falának éke lehet egy ízléses, képekkel vagy egyéb illusztrációval ellátott naptár. Ha olyan helyiségben ülünk, ahol egyszerre ügyfeleinket is fogadjuk, üdítő látvány egy egyedi, esetleg céges arculati elemekkel kiegészített naptár.

HA NÁLUNK RENDELSZ

Ilyen naptárt készítünk neked

átlátható
A naptár lényege, hogy ha ránézünk, könnyen be tudjuk azonosítani, milyen dátumot írunk. Az is fontos lehet, hogy jegyzetelni tudjunk bele, esetleg megjelölni egy-egy fontosabb időpontot, eseményt. Ha nálunk készíted a naptáradat, törekedni fogunk rá, hogy ne csak esztétikus, de praktikus is legyen, azaz betöltse a kívánt funkcióját.
dekoratív
A praktikum mellett az esztétika is legalább olyan fontos: a jó minőségű képek, illusztrációk kellemes látványt nyújtanak, és jó érzés tölti el azt, aki ránéz a naptárra. Ha hozzánk fordulsz, segítünk kiválasztani a megfelelő képi anyagot, vagy elkészítjük azt az illusztrációt, amit elképzeltél.
tükrözi céged stílusát
Ha céged számára készül naptár, jó, ha a céges arculat, színek, betűtípus visszaköszön a naptárról is. Irodában, tárgyalóban elhelyezve a céges megjelenés kiegészítője lehet. Ha pedig magadnak szeretnél naptárt, akár falra akaszthatót, akár füzetet, számunkra fontos, hogy elképzeléseidet megvalósítsuk.
INSPIRÁCIÓ

Munkáinkból

MEGMUTATJUK A LÉPÉSEKET

Hogyan tudsz tőlünk naptárt rendelni?

Megtervezzük
Ha van már konkrét elképzelésed, akkor szívesen vesszük, ha megosztod velünk vagy elküldöd a rendelkezésre álló grafikai anyagokat. Ha pedig még nem igazán körvonalazódott, mit is szeretnél, segítünk a tervezésben, anyagválasztásban is. Sokéves tapasztalatunk és szakértelmünk rendelkezésedre áll.
Kinyomtatjuk
A digitális nyomtatás lehetőségeinek köszönhetően kis mennyiségben is vállalunk naptár nyomtatást. Mintadarabot pedig minden alkalommal készítünk, még a tömeges nyomtatás megkezdése előtt, hogy az esetleges hibákat kiszűrjük, a szükséges változtatásokat elvégezzük.
Elküldjük
Üzletünkben személyesen is átveheted az elkészült anyagokat, illetve kérésedre feladjuk postán vagy futárszolgálattal is, így gyakorlatilag az ország bármely pontjáról tudjuk teljesíteni a rendelésedet.
MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!