Plakát és poszter
nyomtatás

ImageA plakát és a poszter között gyártástechnika szempontjából nincs különbség, de mégis kicsit mást jelentenek. A plakát elsősorban hirdetési célokat szolgál, míg a poszter inkább dekorációként kerül a falakra, felületekre. Plakáttal jellemzően kültéren találkozunk, a poszter pedig – lévén kimondottan dekorációs célja – beltéren, lakásokban, irodákban látja el funkcióját. Bármilyen igényed is van, segítünk a tervezésben és a kivitelezésben is.

ERRE FOGUNK FIGYELNI

Plakátot szeretnél?

időtálló anyagból készül
Mivel a plakátokat az utcákon, buszmegállókban és egyéb helyeken tesszük ki, többnyire az időjárási viszonyoknak kitéve, ezért a papír, illetve a festék is olyan anyagból készül, ami jobban bírja a napfény erejét, illetve az esőt.
egyértelmű üzenetet közvetít
A plakát általában valamilyen eseményre, információra hívja fel a figyelmünket. Épp ezért fontos a dizájn, hogy az utcán elhaladók észrevegyék a plakátot. Ugyanakkor a szükséges információkat is jó, ha tartalmazza (például helyszín, időpont).
hordozza az arculati elemeket
Főleg abban az esetben, ha a céged nevében készül a plakát, fontos, hogy tükrözze a színvilágodat, szerepeljen rajta a logód, messziről felismerhető legyen, kihez köthető. Ha nem céges megkeresésről van szó, természetesen akkor is segítünk.
ERRE FOGUNK FIGYELNI

Ha posztert csináltatnál

dekorációs célokat szolgál
Legyen szó fotóról vagy egyéb művészeti alkotásról, amit szeretnél viszontlátni a poszteren, úgy valósítjuk meg, hogy mindig jó érzés töltsön el, valahányszor ránézel.
illik az enteriőrbe, ahova kikerül
Ha a poszter stílusában, hangulatában is passzol a helyiséghez, ahova kikerült, akkor igazán fel tudja dobni az összképet. Épp ezért örülünk, ha megosztod velünk, hova szeretnéd majd kitenni a posztert.
kreatív ajándékötlet
Ajándékba is adhatsz egy-egy jól sikerült fotóból, képből készült posztert. Egy jól sikerült darab még a legunalmasabb berendezést is fel tudja dobni.
SZEMEZGESS

Munkáinkból

MEGMUTATJUK A LÉPÉSEKET

Hogyan lesz plakátod, posztered?

Megtervezzük
Egyéni elképzeléseidet figyelembe véve tervezzük meg a kért anyagot. Ha esetleg nem tudod, mi legyen a plakáton, segítünk kitalálni. Mintadarabot is készítünk a minél tökéletesebb végeredmény érdekében.
Kinyomtatjuk
Papírra is nyomtatjuk, vagy igény szerint kasírozási eljárással készítjük el poszteredet. Ez azt jelenti, hogy a nyomatot ráragasztjuk egy viszonylag könnyű, de merev hordozóra, például papír- vagy habkartonra.
Elküldjük
Az elkészült anyagokért bejöhetsz üzletünkbe, vagy ha szeretnéd, postával/futárszolgálattal az ország bármely pontjára elküldjük őket. Ez esetben ajánlatunk tartalmazza majd a szállítási költségeket is.
MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!