DIGITÁLIS NYOMDA KŐSZEG

Ajándékutalványok,
termékkísérők

Image
Az olyan apróságok, mint az ajándékutalványok vagy a termékkísérők, a pozitív vásárlói élményt erősítik. Ideális esetben hordozzák magukon a céges arculati jegyeket: logó, színek, betűtípus. A termékkísérő általában egy-egy kedves üzenetet is tartalmaz. Fontos szerepe van az igényes tervezésnek, kivitelezésnek, hiszen az utalványt ajándékba szokás adni, a termékkísérőt pedig maga a vásárló kapja kézhez.

KÉSZÍTTESD EL VELÜNK REKLÁMANYAGAIDAT!

Amit mi nyújtunk

igényesség
Az igényesség alapkövetelmény minden termék esetében: de mivel az utalványokat ajándékba adjuk, különösen fontos, hogy olyan dizájnt alakítsunk ki, ami ezt a jellegét hangsúlyozza. A termékkísérő pedig egyenesen a vásárló kezében landol a termékkel együtt, egy kicsit az eladó ajándékaként.
egyediség
Az arculati jegyek viselésén kívül az egyediség, ötletesség is követelmény. A termékkísérőkre rendszerint valamilyen egyedi üzenetet szoktunk helyezni, ami csak fokozza a vásárlóban az egyéni kiszolgálás érzését - ez különösen online webáruházaknál jól jöhet.
illeszkedik az arculathoz
Az ajándékutalvány és a termékkísérő - mint a legtöbb reklámanyag - bennünket, azaz cégünket képviseli. Épp ezért nem elhanyagolandó szempont, hogy egyértelműen hozzánk köthetők legyenek a kinézetük alapján. Rátesszük a logódat, és a cégedre jellemző színvilágot alkalmazzuk.
időtállóság
Az ajándékutalvány és sokszor a termékkísérők is időtállóbb, a környezeti hatásoknak ellenálló papírból készülnek. Az ajándékutalványt sokszor nem azonnal használjuk fel, akár hónapokra is félretesszük olykor, ezért nem árt, ha meg tudja őrizni eredeti formáját hosszabb időn át.
SZEMEZGESS

Munkáinkból

A TERVEZÉS MENETE

Hogyan lesz ajándékutalványod, termékkísérőd?

MEGTERVEZZÜK
A tervezés során az első fázis a konzultáció: egyeztetjük elképzeléseidet, illetve ha rendelkezésre állnak, akkor elkérünk néhány grafikai anyagot tőled, mint céged logója vagy a színpaletta.
ELKÉSZÍTJÜK
Ha a látványterv jóváhagyásra került, tömeges nyomtatásra bocsátjuk az ajándékutalványokat vagy a termékkísérőket. Segítünk kiválasztani a megfelelő papírt is.
Elküldjük
Üzletünkbe személyesen is bejöhetsz az elkészült anyagokért, vagy ha szeretnéd, postával/futárral elküldjük az ország bármely pontjára. Ez esetben ajánlatunk tartalmazza a szállítás költségeit is.
MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!