EGY KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKÖTLET

Vászonkép készítés

      A vászonkép egyedi és különleges ajándék – igazi mentőöv, ha épp kifogytunk az ötletekből, hogy mit adjunk szeretteinknek. Elég hozzá kiválasztani egy jól sikerült képet, ami ábrázolhat portrét, kedves kisállatunkat, vagy valamilyen művészeti alkotást. És persze magunkat is meglephetjük vele, ha szeretnénk lakásunkban valamelyik üres falat feldobni.

EGYEDI MEGLEPETÉS MÁSOKNAK VAGY MAGADNAK

Miért válassz vászonképet ajándéknak?

egyedi
Mivel Te döntöd el, milyen képet ábrázoljon a vászonkép – akár saját készítésű fotóról is lehet szó –, garantálható, hogy egy olyan különleges dolgot adsz ajándékba, ami máshol nem megtalálható.
tartós
Csakis jó minőségű alapanyagokkal dolgozunk, vászonképed nem fogja egyhamar megadni magát az idő múlásának.
bárhova kitehető
Ahol van ideális falfelület – legyen az nappali, háló, vagy valamilyen közösségi terület, mint például üzlethelyiség vagy iroda –, a vászonkép vonzani fogja a tekintetet, és feldobja a helyiség hangulatát.
gyorsan elkészül
5 munkanap alatt elkészítjük vászonképedet, így nem kell sokat várnod, hogy átadhasd szerettednek, vagy kitedd a falra.
MEGMUTATJUK A LÉPÉSEKET

Hogyan lesz vászonképed?

Megtervezzük
A vászonkép elkészítése előtt elkérjük a fotót, amit szeretnél viszontlátni. Ha az átadott kép felbontása nem megfelelő, jelezni fogjuk. Többféle méret közül választhatsz, illetve olyan egyéni megoldást is fel tudunk javasolni, hogy „szétvágjuk” a képet, így több panelből tevődik össze a vászonkép.
Kinyomtatjuk
A kinyomtatás előtt látványtervet készítünk, s csak ennek jóváhagyása után készítjük el vászonképedet. Fehér színű alapanyaggal dolgozunk, a végeredmény egy fénykép minőségű vászonkép lesz. A keretet mi adjuk hozzá – de ha keret nélkül kéred, elkészítjük neked csak a vászonképet is.
Elküldjük
Üzletünkben személyesen is átveheted az elkészült vászonképet, de kérésedre elküldjük futárszolgálattal (ez esetben ajánlatunk tartalmazni fogja a költséget). A kihelyezéssel nem lesz problémád, mivel akasztóval együtt adjuk át a képet.
MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!