TEDD MÉG SZEBBÉ A PILLANATOT!

Esküvői tanú felkérő

Image

A nagy napon az egyik fontos szereplő az esküvői tanúd lesz, aki ott áll melletted abban a pillanatban is, amikor kimondod az igent a nagy Ő-nek. Valószínű, hogy egy számodra kedves és közel álló személyt fogsz felkérni erre a nemes feladatra. Ezért olyan felkérőt készítünk, ami nem csak számodra, de a leendő tanúd számára is megszépíti és emlékezetessé teszi a felkérés pillanatát.

EGY EMLÉK, AMIT A TANÚD IS ELTEHET

Kreatív esküvői tanú felkérő

időtálló
a felkérőket a meghívóhoz hasonló, tartós papírból készítjük, ami akár évekkel később elővéve is megőrzi minőségét, egyúttal segít felidézni a kellemes emlékeket az esküvőről. Ha szükséges, segítünk a megfelelő típusú papír kiválasztásában.
egyedi, akár névre szóló ajándék
minden felkérőt az ifjú pár egyéni kívánságai szerint készítünk el, ezért biztosak lehettek benne, hogy igazán különleges módon kéritek fel a leendő tanúitokat. Nálunk nincsen két egyforma esküvő és tanú felkérő sem.
illik a többi esküvői dekorációhoz
a tervezés során figyelembe vesszük az esküvő színvilágát, stílusát, s ahhoz passzoló felkérőt tervezünk. Nálunk akár szettet is rendelhettek, ami tartalmazza az esküvői meghívót, ültetési táblát, ültetőkártyát és menükártyát is.
MEGMUTATJUK A LÉPÉSEKET

Hogyan készítjük el tanú felkérődet?

Megtervezzük
A tervezési folyamat során először egyeztetünk az ifjú pár egyéni elképzeléseiről, az esküvő stílusáról, színvilágáról. Igyekszünk olyan felkérőt tervezni számotokra, ami tükrözi a meghívó és a többi dekoráció stílusát.
Kinyomtatjuk
Számunkra fontos, hogy elégedettek legyetek, ezért először digitális látványtervet készítünk a felkérőről. Ha ezt jóváhagyjátok, akkor bocsátjuk nyomtatásra a tervet.
Elküldjük
Személyesen is átveheted üzletünkben a kész termékeket, illetve kérésedre feladjuk postán, vagy futárszolgálattal elküldjük az ország bármely pontjára. Ez esetben ajánlatunk tartalmazza a futárköltséget.
MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!