DIGITÁLIS NYOMDA KŐSZEG

Esküvői menükártya
készítés

ImageIsmert mondás, hogy az ördög a részletekben rejlik: egy esküvőn az olyan apróságok is számítanak, mint a menükártya, vagy az asztalszámozás. Azok a párok, akik nálunk csináltatják esküvői meghívójukat, többnyire menükártyáikat és ültetési rendjüket is itt készíttetik, hiszen a meghívó stílusa visszaköszön rajtuk is. Így alkot összképet minden kis részlet, a vendégek pedig egy ízlésesen megtervezett kártyáról olvashatják el az esküvői vacsora fogásait.

MIÉRT TERVEZTESD MENÜKÁRTYÁDAT NÁLUNK?

Amit mi nyújtunk

Egyéni elképzelésed van? Megvalósítjuk!
Minden esküvő más, ennek megfelelően az olyan kiegészítők is, mint a menükártya, egyéni preferenciák szerint készülnek. Az is egy fontos szempont, hogy összhangban legyenek ezek a kis elemek egymással. Ezért a tervezést konzultáció előzi meg, ahol részletesen átbeszéljük az igényeiteket, majd ennek alapján fogunk hozzá a tervezéshez.
Nálunk nincs rendelési minimum
Nem mindenki ragaszkodik a nagy létszámú esküvőkhöz. Szerencsére a digitális nyomtatás lehetővé teszi, hogy kisebb mennyiség nyomtatása is abszolút gazdaságos maradjon. Így akkor is rendelhettek nálunk, ha csak néhány vendéget szeretnétek meghívni, és kevesebb menükártyára van szükségetek.
Rövid határidőkkel dolgozunk
Tudjuk, hogy az esküvőszervezés sok teendővel, előkészülettel jár, és néha bizony előfordul, hogy az utolsó pillanatra marad egy-egy feladat. Épp ezért igyekszünk rövid határidőkkel dolgozni, és általában a megrendeléstől számított 4-5 munkanapon belül elkészülünk a mintadarabbal. Miután ez jóváhagyásra kerül, ezután bocsátjuk tömeges rendelésre a tervet, ami körülbelül egy hetet vesz igénybe.
Komplex szolgáltatást nyújtunk
Nem csak a menükártyát, de a meghívót, az ültetési rendet, és az ültetőkártyákat is elkészítjük esküvőtökre. Így összhangban lesz egymással az összes esküvői dekoráció, és nem mellesleg a tervezés, készítés folyamata is egy kézben lesz, nem kell még több kivitelezőhöz fordulnotok.

A menükártya nem csak hasznos információt közöl, de az ünnepi asztal egyik ékessége is lehet, ha nálunk tervezteted meg.

AZ ESKÜVŐI MENÜKÁRTYA KÉSZÍTÉSÉNEK MENETE

Hogyan lesz menükártyád?

árajánlat egyeztetése
Ha megtetszettek a munkáink, kérjetek ajánlatot tőlünk emailben, vagy töltsétek ki az oldal alján található űrlapot. Árat csak az igényeitek felmérése után tudunk mondani, hiszen a meghívókat és az egyéb esküvői dekorációkat egyéni kívánságok alapján készítjük, illetve a példányszám és a kiválasztott papír is befolyásolja a költségeket.
mintadarab készítése
Minden alkalommal készítünk mintadarabot, mielőtt tömeges nyomtatásra bocsátjuk az elkészült tervet. Itt is lesz lehetőség minimális módosításokra, a szöveg helyességének ellenőrzésére. Ha jóváhagytátok a mintadarabot, csak utána nyomtatjuk a menükártyákat.
konzultáció
A tervezési folyamat során emailben vagy telefonon fogunk egyeztetni, a minél jobb végeredmény érdekében. Ha valamilyen konkrét elképzelésetek van, részletesen átbeszéljük, mielőtt belefogunk a tervezésbe. A szöveget, ami a menükártyára kerül, általában el szoktuk kérni emailben. Célunk, hogy az esküvői koncepciónak megfeleljen a végeredmény.
kiszállítás
Személyesen is átvehetitek, illetve kérésre feladjuk nektek postán vagy futárszolgálattal az elkészült anyagokat. Amennyiben utóbbiak közül valamelyiket választjátok, árajánlatunk a szállítás költségeit is tartalmazni fogja.
MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!