DIGITÁLIS NYOMDA KŐSZEG

Logó tervezés

Image

A céges logó jelentős funkciót tölt be: nagy szerepe van az adott cég megítélésében, vizuális megjelenésében. Hiszen gondoljunk bele: legtöbbször a logó az első, amit meglátunk és megjegyzünk a céggel kapcsolatban. Később pedig sokszor a logó alapján azonosítjuk be, hogy melyik cég termékéről van szó. Ezért nagyon fontos, hogy a logó tervezésére időt szánj, és valóban tükrözze, meghatározza a céged arculatát.

MILYEN SZEMPONTOK SZERINT TERVEZZÜK MEG LOGÓDAT?

Amit mi nyújtunk

időtállóság
Ideális esetben a logó hosszú évekig velünk „él”, hiszen cégünk szimbóluma. Nem szerencsés gyakran változtatgatni (persze hosszabb időközönként egy kis vérfrissítés ráfér). Ezért is érdemes időt fordítani a tervezésre, kialakításra, hiszen az a cél, hogy hosszú ideig használni tudjuk.
egyszerűség
Egy logó sosem lehet túlságosan bonyolult, hiszen akkor nem jegyzik meg az emberek. A kialakítás során ezért törekszünk a letisztultságra, akár betűkből, akár valamilyen ikonból, vagy a kettő egyvelegéből tevődik össze.
illeszkedik az arculathoz
A logó szervesen illeszkedik a céges arculathoz, sok esetben ő adja az alapot. Amennyiben arculattervezést szeretnél tőlünk igénybe venni, először a logót készítjük el, megadva az irányt a színvilág és a stílus kiválasztásánál. A logó színei és stílusa visszaköszön a céges dekorációkon, marketing anyagokon.
tükrözi a szolgáltatás jellegét
A fenti szempontokon túl azt is szem előtt tartjuk, hogy amennyire lehetséges, a logód utaljon a tevékenységedre vagy a termékedre. Így a leendő ügyfelek is könnyebben kapcsolnak, milyen típusú szolgáltatásról lehet szó.

Ha szeretnéd, segítünk céges arculatod, illetve névjegykártyád megtervezésében, kivitelezésében is.

SZEMEZGESS

Munkáinkból

A CÉGES LOGÓ TERVEZÉSÉNEK MENETE

Hogyan készítjük el céges logódat?

EGYEZTETÜNK
A logótervezés megkezdése előtt telefonon vagy emailben megbeszéljük a részleteket: elképzeléseidet, igényeidet, esetleg ha rendelkezésre áll valamilyen grafikai anyag, akkor azt is elküldheted nekünk. Ha nincs semmilyen kialakult elvárás, az sem probléma, segítünk, akár a színek és a betűtípus kiválasztásában is.
LÁTVÁNYTERVET KÉSZÍTÜNK
Ha megtörtént az előzetes egyeztetés, elkészítjük a logót. Ezután van még lehetőség változtatásokat kérni, általában 2-3 fordulóban szoktuk ezeket megvalósítani.
ELKÜLDJÜK
Ha jóváhagytad a logótervet, elküldjük neked .ai, .eps, .jpg, illetve .png formátumban, utóbbit háttér nélkül. Így később fel tudod használni képek szerkesztésénél, illetve ha valamire rá szeretnéd nyomtatni a logót, a grafikusoknak el tudod küldeni vektoros formátumban.
MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!