Meghívó tervezése és nyomtatása

Image

Akár az ügyfeleidet, akár az ismerőseidet szeretnéd emlékeztetni egy közelgő eseményre, vagy egy egyszerű köszönő üzenetet küldenél nekik, biztosra vesszük, hogy a sablonos megoldások helyett inkább valami egyedi, különleges kivitelezésre vágysz. Nem beszélve arról, hogy a címzettek számára is jó érzés egy ilyen meghívó kibontása, elolvasása. Az üdvözlőkártya pedig apróságnak tűnik, de nagyon kedves módja a hálád vagy tiszteleted kifejezésének.

AMIT SZEM ELŐTT TARTUNK

Milyen meghívót készítünk számodra?

személyre szabott
Mindenki szereti a névre szóló üzeneteket, igaz ez a meghívókra is. Az üzleti kapcsolatokat tovább erősíthetjük a személyes üzenetekkel. A családi, baráti körben pedig az esemény fényét emeli, ha készíttetünk egy különleges meghívót, amit akár emlékbe is eltehetnek a családtagok.
közvetíti az általad megfogalmazott üzenetet
Legyen szó meghívóról vagy köszönetnyilvánításról, a tartalom sem mellékes. Az átlátható elrendezés, az egyértelmű információk és néhány kedves szó nem hiányozhat, akár ügyfeleknek, akár családnak vagy barátoknak szól az üzenet.
kapcsolódik a brandedhez
Amennyiben céges megrendelésről van szó, gondoskodunk róla, hogy visszaköszönjön céged színvilága, logója a meghívón vagy az üdvözlőkártyán. Hiszen fontos, hogy ne csak üzenetet közvetítsen, de egyszerre képviselje cégedet.
MEGMUTATJUK A LÉPÉSEKET

Hogyan készül el a meghívód?

Megtervezzük
Abban az esetben, ha van konkrét elképzelésed, tapasztalatunkkal és szaktudásunkkal kiegészítjük, hogy olyan meghívó szülessen, amilyet szeretnél. Ha viszont nem igazán tudod, mi legyen a meghívón, segítünk a tervezésben, anyagválasztásban is.
Mintadarabot készítünk
Számunkra nagyon fontos ügyfeleink elégedettsége, éppen ezért mindig készítünk mintadarabot. Így lehetőség van az esetleges változtatásra, a minél tökéletesebb végeredmény eléréséhez.
Kinyomtatjuk
Digitális nyomdánkban speciális igényeket is meg tudunk valósítani, akár alacsony példányszámban. Változatos alapanyagokkal dolgozunk, ha konkrét elképzelésed van ezzel kapcsolatban, lehetőségeink szerint beszerezzük őket.
Elküldjük
Az elkészült anyagokért bejöhetsz üzletünkbe, vagy ha szeretnéd, postával/futárszolgálattal az ország bármely pontjára elküldjük őket.
MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!