DIGITÁLIS NYOMDA KŐSZEG

3D BETŰ KÉSZÍTÉS

Image

A 3D betűkből kirakott cégnév vagy felirat izgalmas és eredeti megoldás, ami feldobja a helyiség, legyen az például tárgyaló vagy recepció, berendezését. A 3D betűk többféle anyagból készülhetnek, attól függően, hogy milyen dizájnt szeretnél, illetve kültéren vagy beltéren fogod-e elhelyezni a betűket.

Milyen anyagból készül egy 3D betűkből álló felirat?
Általában habbetűt (azaz polisztirolból készült betűt) alkalmazunk, amit utána felületkezeléssel is ellátunk, például festék vagy lakk bevonatot teszünk rá. Legtöbbször kültéri festéket alkalmazunk, ez jobban ellenáll a környezeti hatásoknak. Ha valamilyen más anyagból szeretnéd a betűket, jelezd az ajánlatkérésnél, és keresünk megoldást számodra.
Hogyan kerül a falra/felületre a 3D felirat?
Az egyszerűbb habbetűket, feliratokat ügyfeleink is fel tudják ragasztani – természetesen minőségi ragasztóra szükség lesz, hogy a felirat sokáig a helyén maradjon. Sablont vagy betűkiosztást is készítünk szükség esetén, Megrendelőink kérésére, illetve a bonyolultabb, nehezebb feliratokat felhelyezzük mi magunk, ilyen esetekben ajánlatunk tartalmazza a felhelyezést is.
MEGMUTATJUK A LÉPÉSEKET

Hogyan lesz 3D betűkből álló feliratod?

Megtervezzük
Ha van kialakult elképzelésed arról, hogy milyen legyen a felirat, küldd el nekünk, és kiszámoljuk, hogy mennyibe fog kerülni az elkészítés. Ha bizonytalan lennél, segítünk a tervezésben és az anyagválasztásban is. Üzletünkben személyesen is megnézheted a különféle anyagfajtákat.
Méretre vágjuk
Speciális gépünk segítségével kivágjuk az előkészített felületből a megfelelő formát. A vágás során a betűk szárait sem kell átvágni, így egy tökéletes formát kapunk, nem kell ragasztgatni sem. A felületkezeléssel (festéssel, lakkozással, gyantázással) pedig tovább alakítjuk, formáljuk a betűket a kívánt végeredmény eléréséig.
Elküldjük
Személyesen is bejöhetsz, vagy kérésedre elküldjük futárszolgálattal az elkészült anyagot. Amennyiben szeretnéd vagy szükséges, a felszerelésben is segítünk (Kőszegen és környékén). A kiszállás és a szerelés költségeit ajánlatunk tartalmazni fogja, amennyiben igénybe vennéd.
MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!