TERVEZD VELÜNK ÉLETED LEGSZEBB NAPJÁT!

Esküvői ültetőkártya
és ültetési rend
készítés

Image


Egy esküvőnél sokat számít a szervezettség: amikor a szertartások után a már éhes vendégsereg betódul a vacsoraterembe, nagyon jól jöhet egy precízen elkészített ültetési rend tábla, illetve az ültetőkártyák. Így elkerülhető a kavarodás, mindenkinek jut hely, és a vendégek elégedettek lehetnek az asztaltársaikkal is. Az ültetési rendet és az ültetőkártyát ugyanazon stílus, színvilág jegyében szokták elkészíteni, mint a többi dekorációt (például a meghívót és menükártyát). Azok a párok, akik nálunk terveztetik esküvői meghívójukat, az ültetőkártyát és az ültetési rendet is velünk készíttetik, az egységes koncepció megvalósítása érdekében.

Egy ízléses, egyedi stílusban megtervezett ültetőkártyával a vendégeknek is örömet okozhatunk: a névre szóló kedvességnek mindenki örül.

Egyéni elképzelésed van? Megvalósítjuk!
Minden esküvő más, ennek megfelelően a dekorációk is egyéni elképzelések, stílusok mentén készülnek el. Számunkra fontos, hogy elégedettek legyetek, ezért a tervezést minden esetben egyeztetés előzi meg. Az ültetőkártya jellemzően névre szól, és a köszönőajándékhoz is csatolhatjuk. Ezeket a részleteket is megbeszéljük veletek a tervezési folyamat során.
Nálunk nincs rendelési minimum
Nem mindenki ragaszkodik a nagy létszámú esküvőkhöz. Szerencsére a digitális nyomtatás lehetővé teszi, hogy kisebb mennyiség nyomtatása is abszolút gazdaságos maradjon. Így akkor is rendelhettek nálunk, ha csak néhány vendéget szeretnétek meghívni, és kevesebb ültetőkártyára van szükségetek.
Rövid határidőkkel dolgozunk
Tudjuk, hogy az esküvőszervezés sok teendővel, előkészülettel jár, és néha bizony előfordul, hogy az utolsó pillanatra marad egy-egy feladat. Épp ezért igyekszünk rövid határidőkkel dolgozni, és általában a megrendeléstől számított 4-5 munkanapon belül elkészülünk a mintadarabbal. Miután ez jóváhagyásra kerül, utána bocsátjuk tömeges rendelésre a tervet. A gyártás körülbelül egy hetet vesz igénybe.
Komplex szolgáltatást nyújtunk
Nem csak az ültetőkártyát, de a meghívókat, az ültetési rendet és a menükártyákat is elkészítjük esküvőtökre. Így összhangban lesz egymással az összes esküvői dekoráció, és nem mellesleg a tervezés, készítés folyamata is egy kézben lesz, nem kell még több kivitelezőhöz fordulnotok.

Az ültetési rendet hasonló feltételek szerint készítjük, mint az ültetőkártyákat. Általában a vacsoraterem bejáratához szokták állítani. Főleg nagyobb létszámú esküvőknél jön jól, amikor szeretnénk elkerülni, hogy több tíz vagy akár száz ember keresse a helyét, ezzel kavarodást előidézve. Az ültetési rend színeiben és stílusában szorosan kapcsolódik az ültetőkártyához.

AZ ÜLTETŐKÁRTYA KÉSZÍTÉSÉNEK MENETE

Hogyan rendelhetsz ültetőkártyát?

árajánlat egyeztetése
Ha megtetszettek a munkáink, kérjetek ajánlatot tőlünk emailben, vagy töltsétek ki az oldal alján található űrlapot. Árat csak az igényeitek felmérése után tudunk mondani, hiszen az ültetőkártyákat és az egyéb esküvői dekorációkat egyéni kívánságok alapján készítjük, illetve a példányszám és a kiválasztott papír is befolyásolja a költségeket.
papír kiválasztása
A tervezési folyamat során, a megvalósítani kívánt koncepcióhoz illeszkedve javaslunk nektek majd papírfajtákat. A papírt nem nektek kell beszerezni, de érdemes figyelembe venni, hogy ha nincs készleten a kiválasztott típus, akkor nőhet az átfutási idő néhány nappal vagy héttel, amíg kézhez kapjuk.
tervezés
A tervezési folyamat során emailben vagy telefonon fogunk konzultálni, a minél jobb végeredmény érdekében. Ha valamilyen konkrét elképzelésetek van, részletesen átbeszéljük. A szöveget és a vendégek nevének listáját, illetve az ültetési rend tervét el szoktuk kérni. Az elkészült látványtervet is egyeztetjük, általában 2 kör elég szokott lenni a változtatásokra.
mintadarab készítése
Minden alkalommal készítünk mintadarabot, mielőtt tömeges nyomtatásra bocsátjuk az elkészült tervet. Itt is lesz lehetőség minimális módosításokra, a szöveg helyességének ellenőrzésére. Ha jóváhagytátok a mintadarabot, utána kerül kinyomtatásra a meghívó.

Az elkészült meghívókat személyesen is átvehetitek, illetve kérésre feladjuk nektek postán vagy futárszolgálattal az ország bármely pontjára.

MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!