TERVEZD VELÜNK ÉLETED LEGSZEBB NAPJÁT!

Esküvői meghívó

Image
Az esküvőre készülődés egyik legfontosabb és legmeghatóbb pillanata, amikor az ifjú pár átnyújtja a meghívót a családtagoknak és a barátoknak. Sokan eltesszük az esküvői meghívókat, amiket életünk során kapunk. Az ízlésesen megtervezett meghívó csodálatosan keretezheti életünk egyik legszebb napját. Így talán nem is kell tovább ragoznunk, miért érdemes profi csapatra bízni az esküvői meghívótok tervezését.

MIÉRT TERVEZTESD MEGHÍVÓDAT NÁLUNK?

Amit mi nyújtunk

Egyéni elképzelésed van? Megvalósítjuk!
Minden esküvő más, a meghívó pedig jelzi a meghívottak felé, hogy milyen stílusú esküvőre számíthatnak. Számunkra fontos, hogy elégedettek legyetek, ezért a tervezést minden esetben egyeztetés előzi meg. Segítünk kiválasztani a megfelelő betűtípust és papírt is.
Nálunk nincs rendelési minimum
Nem mindenki ragaszkodik a nagy létszámú esküvőkhöz. Szerencsére a digitális nyomtatás lehetővé teszi, hogy kisebb mennyiség nyomtatása is abszolút gazdaságos maradjon. Így akkor is rendelhettek nálunk, ha csak néhány vendéget szeretnétek meghívni, és kevesebb meghívóra van szükségetek.
Rövid határidőkkel dolgozunk
Tudjuk, hogy az esküvőszervezés sok teendővel, előkészülettel jár, és néha bizony előfordul, hogy az utolsó pillanatra marad egy-egy feladat. Épp ezért igyekszünk rövid határidőkkel dolgozni, és általában a megrendeléstől számított 4-5 munkanapon belül elkészülünk a mintadarabbal. Miután ez jóváhagyásra kerül, a gyártás körülbelül egy hetet vesz igénybe.
Komplex szolgáltatást nyújtunk
Nem csak a meghívót, de az ültetési rendet, az ültetőkártyákat és a menükártyákat is elkészítjük esküvőtökre. Így összhangban lesz egymással az összes esküvői dekoráció, és nem mellesleg a tervezés, készítés folyamata is egy kézben lesz, nem kell még több kivitelezőhöz fordulnotok.
SZEMEZGESS

Munkáinkból

Mi olyan meghívót készítünk nektek, amit jó érzés lesz átadni a családtagoknak, és évekkel később is örömmel fogjátok nézegetni.

A MEGHÍVÓ KÉSZÍTÉSÉNEK MENETE

Hogyan lesz esküvői meghívód?

árajánlat egyeztetése
Ha megtetszettek a munkáink, kérjetek ajánlatot tőlünk emailben, vagy töltsétek ki az oldal alján található űrlapot. Árat csak az igényeitek felmérése után tudunk mondani, hiszen a meghívókat és az egyéb esküvői dekorációkat egyéni kívánságok alapján készítjük, illetve a példányszám és a kiválasztott papír is befolyásolja a költségeket.
papír kiválasztása
A tervezési folyamat során, a megvalósítani kívánt koncepcióhoz illeszkedve javaslunk nektek majd papírfajtákat. A papírt nem nektek kell beszerezni, de érdemes figyelembe venni, hogy ha nincs készleten a kiválasztott típus, akkor nőhet az átfutási idő néhány nappal vagy héttel, amíg kézhez kapjuk.
konzultáció
A tervezési folyamat során emailben vagy telefonon fogunk egyeztetni, a minél jobb végeredmény érdekében. Ha valamilyen konkrét elképzelésetek van, részletesen átbeszéljük, mielőtt belefogunk a tervezésbe. A szöveget, ami a meghívóba kerül, általában el szoktuk kérni emailben. Célunk, hogy az esküvői koncepciónak megfeleljen a végeredmény.
mintadarab készítése
Minden alkalommal készítünk mintadarabot, mielőtt tömeges nyomtatásra bocsátjuk az elkészült tervet. Itt is lesz lehetőség minimális módosításokra, a szöveg helyességének ellenőrzésére. Ha jóváhagytátok a mintadarabot, utána kerül kinyomtatásra a meghívó.

Az elkészült meghívókat személyesen is átvehetitek, illetve kérésre feladjuk nektek postán vagy futárszolgálattal az ország bármely pontjára.

MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!