DIGITÁLIS NYOMDA

Szórólap nyomtatás

ImageA szórólap digitalizálódó világunkban az egyik leggyakoribb offline marketingeszköz maradt. A figyelem felkeltésére vagy a leendő ügyfelek bevonzására ugyanis még mindig alkalmas a jól megtervezett, esetleg a cégünk arculatát tükröző szórólap, amit osztogathatunk az utcán, vagy elhelyezhetünk a megfelelő helyeken (váróterem, recepció, tárgyaló stb.). Digitális nyomdánkban már egészen kis mennyiségben is nyomtathatsz szórólapot.

tükrözi a céged arculatát
Amennyiben céges megrendelésről van szó, mindenképp javasolt, hogy a cég színei, betűtípusa, logója visszaköszönjenek a szórólapon. Hiszen a céget képviseli, az általa megfogalmazott üzenetet közvetíti az olvasóknak. Általában a céges logót, betűtípust is ábrázolni szoktuk.
informatív
Mivel a szórólap célja az érdeklődés felkeltése - és sok esetben ezzel együtt a tájékoztatás –, törekedni kell az információban gazdag, ugyanakkor átlátható szövegezésre. A képi anyagra, illusztrációkra is nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen ezeknek a minősége is hatással van az összképre.
strapabíró papírból készül
Szórólap nyomtatáshoz általában 120-130gr grammos papírt javaslunk, A5-ös vagy A6-os méretben (de az egyéni igényektől függően ettől természetesen eltérhetünk). 1 vagy 2 oldalra nyomtatunk, illetve hajtott szórólapot is készítünk, ha sok információt, szöveget szeretnénk elhelyezni a szórólapon.
SZEMEZGESS

Munkáinkból

MEGMUTATJUK A LÉPÉSEKET

Hogyan készül el a szórólapod?

Megtervezzük
Abban az esetben, ha nincsenek konkrét elképzeléseid, segítünk megtervezni szórólapodat. Ha már tudod, mit szeretnél, küldd el nekünk a rendelkezésre álló grafikai anyagot, esetleg képeket, s megvalósítjuk elképzelésedet. Online is leadhatod rendelésedet.
Mintadarabot készítünk
Minden esetben készítünk mintadarabot a tömeges nyomtatás megkezdése előtt. Nem csak az esetleges hibák kiszűrésére, hiszen ilyenkor nyílik még lehetőség kisebb módosításokra, a minél tökéletesebb végeredmény elérése érdekében.
Kinyomtatjuk
Bár szórólapot többnyire nagyobb mennyiségben szokás rendelni, digitális nyomdánkban lehetőség van kisebb mennyiségek nyomtatására is. Igény szerint normál vagy hajtott szórólapot is készítünk, attól függően, hogy mennyi információt szeretnél elhelyezni rajta.
Elküldjük
Üzletünkbe személyesen is bejöhetsz az elkészült anyagért, de kérésedre elküldjük postán vagy futárszolgálattal is az ország bármely pontjára. Amennyiben kiszállítást szeretnél, ajánlatunkban feltüntetjük a szállítási költségeket.
MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot a mellékelt űrlapon!