DIGITÁLIS NYOMDA KŐSZEG

Névjegykártya tervezés
és nyomtatás

Image

Aki volt már üzleti találkozón, az tudja, milyen fontos szerepe van a névjegykártyának. Egyrészt sokkal elegánsabb megoldás átnyújtani egy kártyát, ahelyett, hogy egymásnak diktálnánk az emailcímeket és telefonszámokat. Másrészt az igényesen megtervezett, egyedi és a cég arculatát tükröző névjegykártya az üzleti partnerek és az ügyfelek bizalmát is növeli. Ezért érdemes egy profi, hozzáértő csapattal megterveztetni a névjegykártyádat. Nálunk jó helyen jársz!

ILYEN LESZ A NÉVJEGYKÁRTYÁD

Amit mi nyújtunk

tükrözi a céges arculatot
Az egységesség jegyében a névjegykártya magán hordozza az arculati elemeket: színvilágban, betűtípusban, stílusban szorosan illeszkedik hozzá. Ha nincsen még kialakult arculatod, akkor is segítünk, ötleteinkkel hozzájárulunk, hogy minél igényesebb legyen a névjegykártyád.
tartalmazza a fontos információkat
Nem csak esztétikailag, de funkcionálisan is megfelel az elvárásoknak: pontos információkat tartalmaz, könnyen olvasható és átlátható. A névjegykártyára is igaz az, ami az összes arculati elemre: a letisztultság alapvető elvárás.
ellenáll a környezeti hatásoknak
A névjegykártyák sorsa gyakran a zsebekben, táskákban való landolás: épp ezért olyan – vastagabb – papírt javaslunk, ami ellenállóbb, és nem gyűrődik annyira könnyen. Ezen kívül fóliabevonatot is tudunk javasolni hozzá, ami növeli az ellenállóképességet.
SZEMEZGESS

Munkáinkból

A NÉVJEGYKÁRTYA TERVEZÉSÉNEK MENETE

Így lesz névjegykártyád

MEGTERVEZZÜK
Névjegykártyád elkészítése előtt szóban vagy emailben egyeztetünk, illetve elkérjük a rendelkezésre álló anyagokat, mint például logó vagy egyéb arculati elemek, amikből kiindulhatunk a tervezés során. Az elkészült tervet 2 körben lesz lehetőséged változtatni.
MINTADARABOT KÉSZÍTÜNK
Ha jóváhagytad a tervet, mintadarabot is készítünk, ahol az esetleges hibák kiszűrhetők, illetve a kiválasztott papírt is ellenőrizheted, megfoghatod.
KINYOMTATJUK
Nem csak megtervezzük, de ki is nyomtatjuk az elkészült és általad jóváhagyott tervezetet. Digitális nyomdánkban ráadásul kisebb mennyiségű névjegykártya előállítása is gazdaságosan kivitelezhető. Ha pedig csak nyomtatni szeretnél kész tervek alapján, abban is tudunk segíteni.
ELKÜLDJÜK
Személyesen is átveheted az elkészült névjegykártyákat, vagy kérésedre feladjuk postán, illetve futárszolgálattal is elküldhetjük az ország bármely részére.
MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!