DIGITÁLIS NYOMDA KŐSZEG

Cégtábla készítés

Image

A cégtábla remek offline marketing eszköz cégünk reklámozására, nem érdemes elnagyolni. Az igényesen, átgondoltan megtervezett és elkészített cégtábla vagy reklámtábla felkelti az arra járók érdeklődését, akik aztán betérnek az üzletünkbe vagy felveszik velünk a kapcsolatot – így lesz belőlük vásárló vagy ügyfél. Szakértelmünk és tapasztalatunk rendelkezésedre áll, ha szeretnél magadnak egy (vagy több) hatékony cégtáblát.

TERVEZTESD VELÜNK CÉGTÁBLÁDAT!

Amit mi nyújtunk

figyelemfelkeltő
A cégtábla elsődleges funkciója a potenciális vevők érdeklődésének felkeltése. Épp ezért nem csak a tervezésnél, de az elhelyezésnél is ügyelni kell rá, hogy könnyen észrevehető legyen, a feliratot messzebbről is el lehessen olvasni. Amennyiben közterületen szeretnénk elhelyezni a cégtáblát, érdemes előtte felmérni, kell-e hozzá valamilyen engedély.
egyszerűség
A cégtábla, bár gyakran nagy felületű, nem alkalmas túl sok információ elhelyezésére. Egyrészt a sok szöveg megzavarja a nézelődőt, ha gyorsan, pl. autót vezetve halad el, akkor ideje sincs elolvasni mindent a táblán. Általában elegendő a cégnevet és a logót elhelyezni (néhány speciális esettől eltekintve).
illeszkedik az arculathoz
Mivel a cégtábla az adott céget képviseli, ezért kulcsfontosságú, hogy színvilágában és stílusában az arculatot kövesse. Sokszor a logó is szerepel a cégtáblán. Ha nincsen még kialakult arculata cégednek, abban is tudunk segíteni, de ettől függetlenül is megtervezzük cégtábládat, szakértelmünk rendelkezésedre áll, igyekszünk elképzeléseidet megvalósítani.
időtállóság
Azt, hogy a cégtábla milyen anyagból készüljön, az a tény is befolyásolja, hogy kültéri vagy beltéri cégtábláról van-e szó. Kültéri cégtábla esetén ugyanis számolni kell a környezeti hatásokkal, mint az eső vagy az erős napsugárzás. Ennek megfelelően segítünk kiválasztani az ideális alapanyagot.
A CÉGTÁBLA TERVEZÉSÉNEK MENETE

Hogyan lesz cégtáblád?

MEGTERVEZZÜK
A tervezés során az első fázis a konzultáció: egyeztetjük elképzeléseidet, illetve ha rendelkezésre állnak, akkor elkérünk néhány grafikai anyagot tőled, mint céged logója vagy a színpaletta. Speciális esetekben a helyszínt is felmérjük, ahova a cégtábla kikerül.
ELKÉSZÍTJÜK
Ha a látványterv jóváhagyásra került, elkészítjük cégtábládat. A digitális vágásnak köszönhetően egészen egyéni formákat is elő tudunk állítani, nem feltétlenül szükséges olyan hagyományos formákban gondolkodni, mint a téglalap.
FELSZERELJÜK
Kérésedre fel is szereljük a cégtáblát, vagy rendelünk hozzá ragasztót, kampót, távtartót, attól függően, milyen cégtábláról van szó. Ha ilyen igény felmerülne, ajánlatunk a kiszállás költségét is tartalmazni fogja.
MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!