DIGITÁLIS NYOMDA KŐSZEG

Néhány szó rólunk

Digitális nyomdánkban arra törekszünk, hogy munkáinkkal a hétköznapok részévé tegyük a művészi megoldásokat. Egy-egy ötletes, egyedi logó vagy névjegykártya az ügyfelekben is jó érzést kelthet, azon kívül, hogy marketing célokat szolgál. Nem csak cégekkel dolgozunk: dekorációink, vászonképeink otthonosabbá tehetik a nappalit vagy akár az irodánkat is feldobhatjuk vele. Az olyan különleges alkalmakhoz, mint az esküvő vagy a keresztelő, szintén nagy örömmel járulunk hozzá szakértelmünkkel. Hiszen az olyan apróságok, mint a meghívó vagy az asztali dekoráció is erősítik az összképet, a résztvevők jó hangulatát.

Családi vállalkozásunk 30 éve működik, több évtized alatt felhalmozott tapasztalat és szakértelem segít minket, amikor ügyfeleink kívánságait teljesítjük. Emellett az újabb technológiák ismerete is fontos számunkra, részben a folyamatos fejlődés a kulcsa annak, hogy minél magasabb színvonalon valósítjuk meg ügyfeleink kéréseit.

A digitális nyomdai technikának köszönhetően kisebb számú megrendeléseket is ki tudunk szolgálni – az egyénre szabott megoldásokat különösen szeretjük, mind a tervezés, mind a kivitelezés során. Legyen szó céges megrendelésről vagy esküvőről, állunk rendelkezésedre.

Kőszegi stúdiónkban szeretettel várunk, akár személyesen, akár online szeretnéd leadni a rendelésedet.

Böngészd át honlapunkat, illetve munkáinkat megtalálod Facebookon és Instagramon is. Ha tetszik, amit látsz, kövess minket!

Kardos Orsi

+36 30 214-4870

kardos orsolya digitalis nyomda koszeg
MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!