DIGITÁLIS NYOMDA KŐSZEG

Megállítótábla
készítés

Image

A megállítótábla csak egy a számtalan offline mobil reklámeszköz közül, amelyeket cégként alkalmazhatunk: ilyen a szórólap, a rollup, a várakoztató tábla, a reklámtábla, és még sorolhatnánk. A megállítótábla, ahogy a neve is sugallja, megállítja az embereket, akár az utcán, akár egy plázában sétálnak, minél több potenciális vásárló érdeklődését felhívva üzletünk iránt.

MILYEN SZEMPONTOK SZERINT TERVEZÜNK MEGÁLLÍTÓTÁBLÁT?

Amit mi nyújtunk

figyelemfelkeltő
A megállítótábla fő funkciója, hogy felkeltse az érdeklődést, megállítsa és az üzletbe invitálja az arra haladókat. Ezért a kialakításnál ügyelünk arra, hogy a rajta elhelyezett képi és szöveges anyag feltűnő legyen, ugyanakkor esztétikai szempontoknak is megfeleljen.
illeszkedik az arculathoz
Mivel a megállítótábla az adott céget képviseli, ezért kulcsfontosságú, hogy színvilágában és stílusában a cég arculatát tükrözze. Ha nincsen még kialakult arculata cégednek, abban is tudunk segíteni, de ettől függetlenül is megtervezzük megállítótábládat.
időtálló
A megállítótábla többféle anyagból készülhet, ezt részben aszerint döntjük el, hogy kültéren vagy belterületen fogod-e használni. Legtöbbször alumíniumból vagy fából készül megállítótábla, ezek könnyen szállíthatók és használhatók.
A MEGÁLLÍTÓTÁBLA TERVEZÉSÉNEK MENETE

Hogyan készítjük el megállítótábládat?

MEGTERVEZZÜK
A tervezés során az első fázis a konzultáció: egyeztetjük elképzeléseidet, illetve ha rendelkezésre állnak, akkor elkérünk néhány grafikai anyagot, mint például a céged logója. Kiválasztjuk a megfelelő méretű és anyagú hordozót is. Ami a grafikát illeti, általában A2, A1, B2 és B1 méretben, illetve kétoldalas megoldásban gondolkodunk.
ELKÉSZÍTJÜK
Ha jóváhagytad a látványtervet, elkészítjük megállítótábládat. A gyártási idő általában 7-8 munkanap, ez a speciális igényeknek megfelelően változhat. A megállítótáblába plakátot készítünk, amit egy plexi véd a sérülésektől, szakadástól.
ELKÜLDJÜK
Üzletünkben személyesen is átveheted az elkészült megállítótáblákat, illetve kérésedre futárszolgálattal elküldjük az ország bármely pontjára. Utóbbi esetekben ajánlatunk tartalmazza a szállítási költséget is.

Ha szeretnéd, segítünk cégtáblád, roll-upod vagy molinód tervezésében, kivitelezésében is.

MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!