SZERELEMPROJEKTEM

O's Rainbows - Makramé szivárványok

A napok szaladnak egymás után, és mi sokszor csak aggódunk, hogy vajon mindent jól csináltunk-e. A szivárvány emlékeztet minket arra, hogy IGEN! Úgy vagyunk jók, ahogy vagyunk – tökéletlenül tökéletesek! Minden egyes darab kézzel készül, rengeteg szeretettel és törődéssel. És minden szivárvány, ami a kezeim közül kerül ki, tökéletlenül tökéletes, ahogy mi, emberek is. Lehet ajándék, vagy csak egy kis biztatás a mindennapokhoz – a lényeg, hogy mosolyogj, ha ránézel.

KÉZZEL KÉSZÍTETT KÜLÖNLEGESSÉGEK

Ajándékozz makramé szivárványt!

Image

Kézzel készített szivárványaim ideális dekorációk lehetnek a hálószobában, a nappaliban, de autóban és táskára felakasztva is használhatod őket. Az irodába, munkahelyre is beviheted, egy kis mosolygást csempészve ezzel a szürke hétköznapokba. Ha pedig babát vársz, vagy a környezetedben született kisbaba, a kiságy fölé, vagy a falra akasztva a gyerekszoba ékessége lehet egy kézzel készített szivárvány.

ÉDES AJÁNDÉK GYERMEKEKNEK

A gyerekszoba dísze

NÉHÁNY SZÓ MAGAMRÓL

Az O’s Rainbows története…

A szivárványokat akkor kezdtem el készíteni, amikor itthon voltam, és két gyermekem tanítása mellett egyszerre próbáltam dolgozni és háztartást vezetni, egyensúlyt találni mindenben. Ekkor, ebben az aggódós-feszült időszakban születtek a szivárványok. Idővel pedig rájöttem, hogy nem csak nekem, de másoknak is örömet okoznak ezek a gyönyörűségek. Csinosak és vidámak, mindenki arcára mosolyt csalnak, babától az idősig.

Minden darabot egyedi megrendelés alapján készítek – ha megtetszett valamelyik, vagy szeretnél egyet a saját ízlésed szerint, vedd fel velem a kapcsolatot itt.

Vagy pedig kattints a lenti ikonokra, és böngéssz a Facebook- és Instagram oldalamon – ha tetszik, amit látsz, akkor ne felejtsd el megnyomni a követem gombot! ❤

NÉZZ KÖRÜL NÁLAM

Néhány eddig elkészült munkám

MEGTETSZETT?

Kérj tőlünk ajánlatot!